Zoek
Filters
Sluiten

ONZE BROODSPECIALITEITEN

Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.

GildeSpel Extra

Speciaal voor De Echte Bakker is dit uniek speltbrood ontwikkeld. De basis van GildeSpelt Extra is 100% speltbloem waaraan gebroken, gepofte speltkorrels zijn toegevoegd. Het milde aroma van spelt komt hierdoor nog beter tot zijn recht.

GildeKorn

Verrassend licht brood met een fijne structuur. Het brood heeft een heerlijke notensmaak door de mout die toe is gevoegd.

GildeHaver

Een lekkere stevige brood met een licht zoete smaak door de bakkershoning. Dit brood bevat beta-glucanen die ervoor zorgt dat uw cholesterol aanzienlijk kan verlagen. 

GildeGraan

Een rustiek Frans brood dat al meerdere prestigieuze prijzen gewonnen heeft. Door de wilde korst komt de krakende versheid goed tot zijn recht. 

Bunderbrood

Dit donkere brood is rijk gevuld met verschillende granen en zaden. Het dank zijn volle karakter aan de beste roggevlokken en geroosterde tarwevlokken.

Zonnebloembrood

Een heerlijk en mals meergranenbrood vol met zonnebloempitten, verschillende granen en zaden. Met de smaak van geroosterde mout en fijne hazelnoten.